abonneren

PC-fabrikanten omarmen eindelijk 64-bit Vista

Vista komt in twee versies; een 32-bit versie en een 64-bit versie. De 64-bit versie werd lange tijd genegeerd door pc-fabrikanten omdat maar een kleine percentage van de Vista-gebruikers geïnteresseerd is in de versie. Maar pc-fabrikanten beginnen nu toch warm te lopen voor het 64-bit besturingssysteem.Fabrikant Gateway komt met een consumentenpc waarop de 64-bit versie van Windows Vista Home Premium draait. Gateway is niet de eerste pc-fabrikant die met een 64-bit Vista-pc komt.
Ook andere pc-fabrikanten, zoals HP en Asus, komen met machines - zowel notebooks als desktops - waarop de 64-bit versie van Vista draait.

Wanneer grote fabrikanten als Gateway, HP en Asus met 64-bit machines komen dan volgt de rest. Tot nu toe was het voor veel Vista-gebruikers niet interessant om te kiezen voor de 64-bit versie omdat de meeste hardware nog niet compatibel is met de technologie. De komst van 64-bit computers van HP en andere grote fabrikanten betekent dat de compatibiliteits-problemen zijn opgelost.

Misschien wordt uw volgende computer wel eentje waarop het 64-bit besturingsysteem draait.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie