abonneren

PayPal breidt kopersbescherming op eBay.nl uit

PayPal heeft de kopersbescherming op eBay.nl sterk uitgebreid en vereenvoudigd. Per direct zijn kopers voor de volledige waarde van hun aankoop (inclusief verzendkosten) beschermd wanneer zij betalen met PayPal. De kopersbescherming van PayPal op eBay.nl bestaat al geruime tijd maar tot nu toe was er sprake van een 'stapsgewijsmodel' waarbij de dekking afhankelijk was van de status van de verkoper. De nieuwe kopersbescherming dekt het totale betaalde bedrag, ongeacht de status van de verkoper, als een product niet wordt ontvangen of aanzienlijk anders is dan omschreven in de advertentie.
De bescherming geldt voor alle tastbare producten die verzonden kunnen worden, afhankelijk van de voorwaarden die eBay en PayPal stellen.

Recent lanceerde PayPal ook kopersbescherming op Marktplaats.nl, wat in juni wegens succes naar 900 rubrieken is uitgebreid.

Daarnaast komen nu ook verkopers in aanmerking voor verkopersbescherming. Daarmee wapenen ze zich tegen claims voor frauduleuze betalingen en niet ontvangen objecten.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie