abonneren

PayPal biedt snellere iDeal-betalingen

PayPal biedt gebruikers de mogelijkheid om hun saldo direct op te waarderen. Voorheen duurde het aanvullen van het PayPal-saldo via iDeal enkele dagen, maar vanaf nu staat het tegoed direct op je rekening.

Met PayPal Opwaarderen wordt nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de betaaldienst. Bij het aankopen via een PayPal-rekening is het nu mogelijk om direct het saldo aan te vullen via iDeal. Hierdoor hoeft er dus niet al direct voldoende saldo op de PayPal-rekening te staan op het moment dat je een aanschaf doet, maar kun je extra geld bijstorten.

Voorheen was het al mogelijk om een iDeal-betaling te doen, waardoor er saldo kon worden bijgeboekt. Die methode duurde echter enkele dagen en verliep via een derde partij, Money2.nl.

Volgens Erik Diepering van PayPal Nederland is dit een welkome toevoeging: "Nederland is een belangrijke markt voor PayPal. Consumenten zijn gewend online te winkelen en maken graag gebruik van het gemak van PayPal en het feit dat we aankoopbescherming en Retourkosten Vergoeding bieden. Door het toevoegen van ‘PayPal-Opwaarderen.nl’ maken we online winkelen nog makkelijker."

De nieuwe opwaardeerfunctie is per direct beschikbaar. PayPal-gebruikers kunnen hun saldo direct opwaarderen via de site www.paypal-opwaarderen.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Paypal, Ideal

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord