abonneren

Patentaanvraag voor nieuwe antenne iPhone

Apple schijnt te werken aan een oplossing voor de antenneproblemen van de iPhone 4. Het bedrijf heeft patent aangevraagd voor een antenne voor MacBooks en iPhones die achter het Apple logo past.

Bij de nieuwste iPhone zit de antenne verstopt in de metalen rand van het toestel, en dat bleek toch niet zo goed te werken omdat de ontvangst wegvalt als gebruikers contact maken tussen de twee metalen strips aan de linkerkant van de telefoon. Apple moest zelfs hoesjes uitdelen om te voorkomen dat gebruikers contact maken tussen de twee metalen strips aan de linkerkant van de telefoon. 

De logo antenna zowel bedoeld is voor WiFi als voor mobiele telefoonfrequenties en GPS. Daarnaast bevestigt de patentaanvraag dat de nieuwe antennes geplaatst kunnen worden in elektronische apparaten als desktop pc's, laptops, tablets en mobiele telefoons, maar ook in ultraportable apparaten zoals polshorloges en koptelefoons.

[Via HET]

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord