abonneren

Patch Tuesday brengt grote patch voor Vista

De tweede dinsdag van de maand is traditioneel Microsofts Patch Tuesday. Gebruikers kunnen niet alleen een aantal belangrijke veiligheidsfixes tegemoet zien, maar ook een grote fix voor Windows Vista.Er is opmerkelijk weinig discussie over de veiligheid van Vista. De meeste consumentenklagen over de compatibiliteit van het besturingssysteem met oudere hardware ofover de irritante manier waarop Vista gebruikers constanttoestemming vraagt. Blijkbaar ervaren gebruikers Windows Vista als een veilig besturingssysteem.
Het is daarom niet vreemd dat in de volgende patch er bijna geen veiligheidsfixes voor Vista zitten maar dat Microsoft zich vooral focust op het verbeteren van de stabiliteit van het OS.

Een probleem waar veel Vista-gebruikers tegenaan lopen is dat wanneer men probeert een account te verwijderen van Vista's Control Panel het besturingssysteem kan vastlopen. Wanneer de gebruiker zijn systeem herstart dan is het account nog steeds niet verwijderd. Een ander probleem dat veel gebruikers ervaren is dat wanneer een gebruiker zijn computer voor langere tijd aan laat staan Vista op een gegeven ogenblik zelf kan besluiten om Excel af te sluiten. Microsoft komt morgen met oplossingen voor beide problemen.

Ook het probleem met drivers van Nvidia waardoor HD-audio streams slecht klinken en de bug in Windows Mail waardoor het kan crashen zijn vanaf morgen verleden tijd.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord