abonneren

Parallels Server for Mac Beta 3 uit

Virtualisatiebedrijf Parallels heeft een nieuwe betaversie uitgebracht van zijn server-virtualisatiesoftware voor Intel-Macs.Met Parellels Server for Mac kan een IT-afdeling zijn serveromgeving virtualiseren waardoor het kan bezuinigen op hardware. In tegenstelling tot Parallels standaard virtualisatieprogramma zit in deze versie het virtuele besturingssysteem een niveau boven het echte besturingssysteem in plaats van er in.

Beta 3 is op een aantal punten verbeterd en aangevuld. In de derde betaversie zit een geïntegreerde toolset waarin onder andere Parallel Tools, Image Tools en Transporter zit. Parallels komt tevens met een SDK en een API voor externe ontwikkelaars.

Parallels Server voor Mac ondersteunt Intel Virtualisatie Technologie, 32- en 64-bit platforms en gast-besturingssystemen. Het heeft een comandline en ondersteuning voor scriptingtalen.

Parallels werkt samen met Apple aan een virtuele versie van Mac OS X server. Het is nog niet bekend wanneer deze uitkomt.


Website: Parallels

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord