abonneren

Pakistaanse blokkade YouTube niet door Wilders

De Pakistaanse regering heeft alle internetproviders in het land gesommeerd om de populaire videosite YouTube te blokkeren. Volgens de Pakistaanse regering staan er op YouTube "godslasterlijke filmpjes" zoals die van de politicus Wilders.Het ligt voor de hand dat een streng-Islamitisch land als Pakistan YouTube verbiedt om de sexy videoclips die er op te zien zijn. Volgens veel Islamitische leiders zijn alle mannen potentiële verkrachters en is het zien van een sexy vrouw genoeg aanleiding voor ze om de daad bij het woord te voegen.
De ware reden voor de blokkade is echter niet religieus maar politiek. De blokkade heeft ook helemaal niks met de politicus Wilders te maken. Zijn filmpjes op YouTube zijn alleen maar een excuus voor de Pakistaanse regering om YouTube te verbieden, maar niet de ware reden.

Op YouTube staan een aantal filmpjes waarop te zien is hoe tijdens de afgelopen verkiezingen gefraudeerd wordt door de regerende partij. De filmpjes zijn in het geheim opgenomen en de meeste zijn al op verzoek van de Pakistaanse regering van YouTube verwijderd. In een land als Pakistan is het nooit zeker of dit soort filmpjes echt door bezorgde burgers zijn gemaakt of verspreid worden als propaganda door de oppositiepartij.


Bron: Pakistaniat.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord