abonneren

Packard Bell toont nieuwe line-up

Acer-dochterbedrijf Packard Bell heeft volgens eigen zeggen zijn "meeste brede en innovatieve productlijn ooit" uitgebracht. De lijn bestaat uit twee nieuwe notebooks en twee nieuwe netbooks.Packard Bell komt met twee opvolgers van zijn 8,9-inch ‘Dot' netbook. De nieuwe 10,1-inch Dot S en de 11,6-inch Dot M. Beide hebben ‘multi-gesture' touchpads en ingebouwde wifi en webcam. Bluetooth en 3G zijn optionele extra's. Op de beide netbooks staat voorgeinstalleerd Adobe's Photoshop Elements 6, ze hebben beide een 5-in-1 kaartlezer en een 160GB harde schijf.
De S heeft een adviesprijs van €300 en de M van €400.

De nieuwe Easynote Butterfly (zie afbeelding) weegt 500 gram minder dan een "standaard" notebook en de notebook is minder dan een inch dik. Het heeft een 13,4-inch backlit LED-beeldscherm en het wordt aangestuurd door een nog onbekende Intel-processor. De Butterfly heeft een ATI Radeon HD4330 Mobility grafische kaart en de klant kan kiezen tussen een standaard harde schijf of een SSD. Volgens Packard Bell heeft de Butterfly een batterijduur van acht uur en is de notebook alleen te koop in Europa. De prijs is nog niet bekend.

De Easynote TR richt zich op multimedia-fans. Het ontwerp van de notebook is mede-ontworpen door Pinininininfarina. De TR85 heeft een 15.6-inch, 16:9 aspect-ratio, backlit beeldscherm om optimaal films op te kunnen bekijken. De ingebouwde geluidskaart ondersteunt Dolby.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie