abonneren

Packard Bell oneTwo L touch desktop

Zoals verwacht komen nu Windows 7 er is, de de all-in-one desktops met touchscherm, in hoog tempo los . Zo ook deze oneTwo L van Packard Bell.Het mooie van deze apparaten is dat alles in de "design"-monitor is weggewerkt. Zo onstaat niet alleen een fraai apparaat maar is het ook handig op bijzondere plaatsen als in de huiskamer of keuken toepasbaar. Met een tv-tuner, een full hd-scherm en afstandsbediening is de oneTwo L ook als televisie te gebruiken.

Naast de ingebouwde Windows 7 touch-functionaliteit, heeft de oneTwo van Packard Bell ook een TouchPortal waarmee Packard Bell TouchGadgets te beheren zijn. Zo is het eenvoudig memo's schrijven met de vingers, door foto's bladeren, muziek selecteren, chatten, internetten of kinderen tekeningen laten maken door direct op het scherm kleuren te kiezen, lijnen te trekken en de tekening te printen. De aanraak-interface maakt het mogelijk om zonder toetsenbord te werken waardoor het gebruik van de computer een stuk eenvoudiger is.

De oneTwo heeft een 23-inch full hd-scherm met 1920 x 1080 pixels. Hij heeft 6 usb-poorten,kaarlezer en webcam en dvd-drive. Een dual-core Core 2 processor, 4 GB geheugen en 1 TB schijf zorgen voor voldoende power.

De oneTwo kost vanaf €1000 en is eind van dit jaar verkrijgbaar. Er komt ook een compactere 20-inch variant de oneTwo M vanaf €700. Meer info

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie