abonneren

Paastip voor StarWars-fan: naar Noordwijk!

Nee, we hebben géén aandelen in VVV Noordwijk. Je zou het bijna denken nu we twee keer deze week een Paastip plaatsen die in deze pittoreske badplaats plaatsvindt. Nee, de reden dat we u niet willen onthouden wat er het paasweekend in de Space Expo te gebeuren staat, is dat wij er zeker van zijn dat er onder de bezoekers van deze site behoorlijk wat StarWars-fans te vinden zijn. Tijdens het paasweekend van zaterdag 22 maart tot en met maandag 24 maart komen namelijk StarWars Stormtroopers naar Space Expo in Noordwijk om de paasdrukte in goede banen te leiden.
Zij helpen bezoekers de ruimtevaart te ontdekken, gaan met de kinderen op zoek naar de paaseieren en gaan natuurlijk ook met ze op de foto.


De stormtroopers die Space Expo tijdens de paasdagen bezoeken zijn herkenbaar aan hun witte 18-delige harnas en hun vervormde stem uit hun witte helm. Deze ruimte-infanteristen maken deel uit van "De Dutch Outpost", de officiële Nederlandse Star Wars fanclub.

Om te ontdekken hoe raketten anno 2008 werken, helpen Stormtroopers de kinderen bij het ontfutselen van de geheimen van de Spoetnik bij een Russische raketingenieur. Samen bouwen ze spoetnikjes en na een speels testprogramma worden de satellietjes gelanceerd.

Tijdens de paasdagen kunnen bezoekers van Space Expo bovendien per SpaceTrain een exclusief bezoek brengen aan ESA-ESTEC waar echte satellieten worden getest.

 

Meer informatie: officiële website Space Expo.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie