abonneren

Overnamestrijd 3PAR loopt op zijn einde

Het lijkt erop dat de overnamestrijd rondom opslagspecialist 3PAR gewonnen is door HP. 3PAR heeft HP's bod van 30 dollar per aandeel geaccepteerd. Dell zal nu een aanzienlijk hoger bod moeten uitbrengen om dit akkoord te doorbreken.HP en Dell verhoogden vorige week om beurten het bod op 3PAR.
Aanvankelijk begon de overnamestrijd met een bod van 1,15 miljard dollar, maar met het laatste bod van HP komt het overnamebedrag al op 2 miljard dollar uit. Interessant is dat 3PAR elke keer het bod van Dell aannam, niet dat van HP. Het laatste bod van HP lijkt echter te goed voor 3PAR om te negeren. Dell heeft nog een hoger bod in overweging, maar de vraag is of het ook nog daadwerkelijk gaat proberen 3PAR in te lijfen. Het is algemeen bekend dat HP op een grotere cashvoorraad zit dan Dell. Beide bedrijven willen met de know-how van 3PAR hun cloud-diensten uitbreiden.

Webwereld

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord