abonneren

Overname Yahoo door AOL niet uitgesloten

De grote baas van Time Warner, dat eigenaar is van internetbedrijf AOL, heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan. Zo heeft hij gezegd dat het niet uitgesloten is dat AOL uitgebreid wordt door er iets aan toe te voegen. Hij weigerde verder zijn geheimzinnige uitspraak uit te leggen.Time Warner-baas Jeff Bewkes liet dit weten tijdens een persconferentie in Palm Beach. Hij voegde eraan toe dat Microsoft's voornemen om Yahoo over te nemen de positie van AOL onder druk zou kunnen zetten.
Het lijkt erop dat Time Warner nu de boot naar Yahoo wil afhouden tot er duidelijkheid bestaat of de overname van Microsoft inderdaad realiteit kan worden.

Bewkes deed nog wel een aantal uitspraken over AOL. Zo zou de zoekmachine van AOL flink te lijden hebben onder concurrentie van Google en zou het advertentienetwerk flink hoger scoren dan de AOL.com-portal. Hij wil dan ook het aantal bezoekersaantal zien toenemen, maar hoe hij dit van plan is blijft vaag. Voorlopig worden de advertenties en de portal niet van elkaar gescheiden, dat is wel duidelijk.

BetaNews

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord