Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Ouderwetse passie

In Nederland is er eigenlijk geen grote, onafhankelijke communitysite die navigatie in al z'n facetten afdekt. De website JouwNav.nl zou een kanshebber kunnen zijn, maar richt zich sterk op de gebruiker van simpele pndsystemen en met name de producten van TomTom.

Voor het echte communitygevoel moet u veel meer bij GPSpassion zijn, een website waarvan de leeftijd enigszins afstraalt vanwege het webdesign. GPSpassion dateert uit de periode vlak nadat voormalig president Clinton een einde maakte aan de selectieve beschikbaarheid van gps, waarna het gebruik van gps een enorme vlucht nam: het was voor veel mensen dé reden om een pda te kopen. Deze groep ‘oudgedienden' vindt u bij GPSpassion terug, maar ook de recentere golf aan pnd-gebruikers. Leden krijgen onder andere groepskorting en persoonlijke hulp in een apart gedeelte van het forum.

www.gpspassion.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie