abonneren

OS X 10.6.2 fixt bugs, breekt Atom-ondersteuning

OS X 10.6.2 is een belangrijke update voor Apple want er worden een flink aantal bugs verholpen, waaronder de vervelende bug die gebruikersaccounts wiste na het inloggen op een gastaccount. Maar wie OS X 10.6.2 op zijn Atom-hackintosh heeft geïnstalleerd, heeft pech...Kort geleden merkten ontwikkelaars op dat recente builds van OS X 10.6.2 geen ondersteuning meer boden voor de Intel Atom-familie. Vervelend voor wie zijn netbookje heeft omgebouwd tot een hackintosh.
Apple haastte zich te zeggen dat ze geen plannen hadden de Atom te weren en een build later was de ondersteuing meer terug. Maar de uiteindelijke OS X 10.6.2 mist wel degelijk ondersteuning voor Atom-processoren. Wie OS X 10.6.1 op zijn netbook of nettop heeft draaien, moet dus zeker geen systeemupgrade uitvoeren -- Snow Leopard zal na de update niet meer opstarten.

Een complete lijst van de veranderingen is zoals altijd te vinden bij Apple.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord