abonneren

Opera profiteert van browserkeuzescherm

Het aantal downloads van Opera-browsers is in Europa verdrievoudigd sinds de invoering van het door de EU afgedwongen browserkeuzescherm in Microsoft Windows.Het aantal Operagebruikers groeit aanzienlijk, iets waarover OperaSoftwarealleen maar tevreden kan zijn; aldus mede oprichter Jon van Tetzchner op de Reuters Global Technology Summit in Parijs afgelopen donderdag.
Opera is nu de vierde browser in Europa na Internet Explorer, Firefox en Chrome.

In december heeft de Europese Unie ingestemd met Microsofts voorstel om Windowsgebruikers de keuze te geven uit 12 browsers. Sinds begin maart is een browserkeuzescherm ingevoerd voor alle gebruikers van Windows pc's met Windows XP of nieuwer.

Via: Yahoo

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord