abonneren

Opera Mobile ook op Android

Opera gaat er voor zorgen dat het internetbrowsen op alle platformen hetzelfde wordt. Is het niet met de gratis op Java gebaseerde Opera mini dan wel met de veel krachtiger Opera Mobile versie 10. Opera heeft de nieuwste versie beschikbaar gesteld aan OEM's om in hun telefoon mee te leveren.Gewone stervelingen moeten het nog doen met de bèta 2 versie. De OEM telefoonfabrikanten krijgen al de definitieve versie die zij kunnen aanpassen aan de specifieke eigenschappen van hun product.
Zo hoopt Opera op een brede acceptatie en een grote verspreiding van de krachtige nieuwe mobiele browser Opera Mobile 10.

Het mooie is dat de Opera Mobile 10 browser multiplatform is en geschikt voor zowel Windows Mobile, Symbian en nu ook Android. Straks kunt u op al deze platformen genieten van de functies van deze krachtige browser als tabbed browsing, speed dial, password manager en Opera Turbo. Vooral dat laatste zorgt voor minder datatransport en dus hogere snelheid en eventueel minder kosten door het comprimeren van websites in de Opera server.

Opera heeft de gebruikersinterface zo gemaakt dat die eenvoudig voor de verschillende platformen en merk specifieke eisen kan worden aangepast. 

Via: Techconnect

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie