Opera Mobile 10 bèta voor Windows Mobile

Windows Mobile gebruikers kunnen nu ook efficiënt browsen met de Opera Mobile 10 browser. Opera stroomlijnt zijn producten. Deze browser heeft dezelfde look & feel als de Opera desktopbrowser.Opera timmert hard aan de weg met efficiënte browsers voor mobiele toepassingen. Eerder dit jaar al met de Mini browser voor Java telefoons en de mobiele Opera mini 5 browser voor Symbian telefoons.
De nieuwe Opera Mobile 10 browser voor Opera Mobile is vanaf nu te gratis te downloaden via: http://www.opera.com/mobile/ of via m.opera.com/mobile direct vanaf te telefoon.

Opera houdt zijn bekende features als: Speed Dial, tabbed browsing, passwordmanager en de onvolprezen compressie: Opera Turbo.

Met name dat laatste is een sterk punt van de Opera browser bij de Turbo functie worden de internetpagina door een server van Opera gecomprimeerd en wordt er dus veel minder data over de soms beperkte verbinding overgestuurd. Bespaard tijd en soms ook geld.

Met de Speed Dial functie zorg opera dat uw favoriete pagina's snel zichtbaar worden. Opera 10 is zowel via touchbediening als het keyboard te bedienen en vrijwel elke internet pagina is dankzij de Turbo functie te benaderen.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: