abonneren

Ook Samsung komt met hybride blu-ray/hd-dvd-speler

In navolging van LG's BH-100, die zowel hd-dvd- als blu-ray-schijfjes af kan spelen, wil ook Samsung op korte termijn een hybride speler in het assortiment hebben. De BD-UP5000 moet ongeveer €400 gaan kosten en is daarmee gelijk één van de goedkopere blu-ray-spelers.Op dit moment is de LG BH-100 de enige hybride speler, met een prijskaartje van meer dan €1000. Overigens zal deze prijs snel zakken, gezien de druk op de markt. De speler van LG is niet geheel compatibel met hd-dvd: zo mist het ondersteuning voor de interactieve HDi-functies.
In navolging van LG's BH-100, die zowel hd-dvd- als blu-ray-schijfjes af kan spelen, wil ook Samsung op korte termijn een hybride speler in het assortiment hebben. De BD-UP5000 moet ongeveer €400 gaan kosten en is daarmee gelijk één van de goedkopere blu-ray-spelers.

Op dit moment is de LG BH-100 de enige hybride speler, met een prijskaartje van meer dan €1000. Overigens zal deze prijs snel zakken, gezien de druk op de markt. De speler van LG is niet geheel compatibel met hd-dvd: zo mist het ondersteuning voor de interactieve HDi-functies. Het is nog de vraag of de speler van Samsung dit wel zal gaan ondersteunen.

Vermoedelijk houden de Japanse fabrikanten Pioneer, Sony en Panasonic voorlopig vast aan hun single format-spelers.

CD Freaks

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: