abonneren

Ook Samsung komt met hybride blu-ray/hd-dvd-speler

In navolging van LG's BH-100, die zowel hd-dvd- als blu-ray-schijfjes af kan spelen, wil ook Samsung op korte termijn een hybride speler in het assortiment hebben. De BD-UP5000 moet ongeveer €400 gaan kosten en is daarmee gelijk één van de goedkopere blu-ray-spelers.Op dit moment is de LG BH-100 de enige hybride speler, met een prijskaartje van meer dan €1000. Overigens zal deze prijs snel zakken, gezien de druk op de markt. De speler van LG is niet geheel compatibel met hd-dvd: zo mist het ondersteuning voor de interactieve HDi-functies.
In navolging van LG's BH-100, die zowel hd-dvd- als blu-ray-schijfjes af kan spelen, wil ook Samsung op korte termijn een hybride speler in het assortiment hebben. De BD-UP5000 moet ongeveer €400 gaan kosten en is daarmee gelijk één van de goedkopere blu-ray-spelers.

Op dit moment is de LG BH-100 de enige hybride speler, met een prijskaartje van meer dan €1000. Overigens zal deze prijs snel zakken, gezien de druk op de markt. De speler van LG is niet geheel compatibel met hd-dvd: zo mist het ondersteuning voor de interactieve HDi-functies. Het is nog de vraag of de speler van Samsung dit wel zal gaan ondersteunen.

Vermoedelijk houden de Japanse fabrikanten Pioneer, Sony en Panasonic voorlopig vast aan hun single format-spelers.

CD Freaks

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord