abonneren

Ook nieuwe PlayStation Portable is gehackt

De 'onkraakbare' PSP-3000, het meest recente PlayStation Portable-model van Sony, is gehackt. Leverancier Datel levert een speciale batterij, de PSP Lite Blue, waarmee de 'Service Mode' op de PSP kan worden benaderd. Hiermee kan een speciale firmware geïnstalleerd worden.De PSP-3000 gold tot voor kort als onhackbaar, maar het bestandssysteem van deze spelconsole ligt dus nu bloot dankzij de PSP Lite Blue.
Niet geheel toevalligerwijze heeft Sony onmiddelijk een nieuwe firmwareupgrade uitgebracht, die vermoedelijk een einde maakt aan de PSP Lite Blue. PSP-3000-bezitters die hun PSP spoedig willen hacken kunnen de upgrade dus beter niet uitvoeren.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord