abonneren

Ook Lenovo komt met Windows 7 pc's

Lenovo kondigt een assortiment pc's aan met Windows 7 onder de submerken Think en Idea. Uiteraard zijn er ook nieuwe Thinkpad Laptops, compleet met multitouch bediening. Ook Lenovo laat zich net als andere hardwarefabrikanten niet onbetuigd, om iedereen die dat wil van nieuwe Windows 7 hardware te voorzien.

Zo kondigt Lenovo vandaag een uitgebreid portfolio aan van Think- en Idea-pc's voor het nieuwe Windows 7. Daarnaast introduceert Lenovo ook twee nieuwe Thinkpad laptops voor de mkb-klanten. De nieuwe Thinkpad SL410 en SL510 hebben  een 16:9 high definition beeldscherm,  beschikken over Intel Core2Duo processors en ondersteunen HDMI en VGA. Dankzij het two-finger multitouch touchpad kunnen objecten op het scherm worden vergroot en geminimaliseerd.

Lenovo brengt vele Windows 7 PC's uit onder het zogenaamde "Lenovo Enhanced Experience programma". De combinatie van Windows 7 met "Lenovo Enhanced Experience certificatie" biedt gebruikers voordelen bij digitaal entertainment en persoonlijke productiviteit. Aldus Lenovo.

Bron: Lenovo

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie