abonneren

Online televisie met LG Smart TV

De ontwikkelingen op het gebied van tv’s gaan tegenwoordig snel. De moderne tv geeft niet alleen uw favoriete tv-programma’s door maar biedt daarnaast ook internet en manieren om verschillende mediabestanden af te spelen.
Heeft u een tv die deze snufjes nog mist dan biedt LG met de Smart TV Upgrader een uitkomst.

Met die kleine kastje kunt u uw tv upgraden zodat u niet verstoken blijft van de nieuwste snufjes. Zo zorgt dit kastje ervoor dat uw tv beschikt over een webbrowser en DLNA (Digital Living Network Alliance) waardoor u eenvoudig (ondersteunde) mediabestanden van uw pc draadloos kunt afspelen op de tv.

Ook kunnen er LG-Apps worden gebruikt die speciaal voor tv's zijn ontworpen en kan er gebruik worden gemaakt van lokale diensten zoals het huren van films. Smart TV werd voorheen LG NetCast genoemd en was terug te vinden in de duurdere tv's en blu-ray spelers. Met dit kastje komen deze functies nu dus ook beschikbaar op tv's die geen NetCast hebben.

De Smart TV Upgrader zou volgens LG ‘betaalbaar' zijn maar een exacte prijs werd niet genoemd. De lanceerdatum valt in het tweede kwartaal van 2011.

Via Engadget

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: