abonneren

Online takenlijst

Om nooit meer iets te vergeten, is de online to-do/takenlijst Todo.ly erg handig. Maak een (gratis) account aan en u kunt binnen een paar tellen aan de slag. Todo.ly is mooi vormgegeven en werkt bijzonder prettig. U kunt heel eenvoudig nieuwe taken aanmaken en er een deadline aan hangen. U kunt uw taken overzichtelijk in projectmappen indelen.
Standaard is er al een aantal projectmappen gedefinieerd (Work, Home, Study, Personal en Shopping List), maar u kunt deze natuurlijk ook zelf aanmaken. Het verplaatsen van een taak is heel eenvoudig, klik aan de linkerkant van een taak en versleep hem vervolgens naar het juiste project. Als u rechtsklikt op een taak, krijgt u nog meer opties te zien en kunt u er bijvoorbeeld een prioriteitsniveau aanhangen, of de taak naar Done verplaatsen als u deze volbracht hebt. Onder het Filters-menu vindt u de Inbox (met de taken die geen categorie hebben), Today (de taken die voor vandaag op de planning staan) en Next (met de eerstvolgende taken). Todo.ly werkt heel intuïtief en is een aanrader voor iedereen die wel eens iets vergeet!

www.todo.ly

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord