abonneren

Online seksveiling zorgt voor conflict over vaderschap

Een Duitse vrouw die zwanger raakte na een online seksveiling heeft de rechtszaak gewonnen waarin ze eist dat de veilingsite de echte namen van de winnaars aan haar bekend maakt. De vrouw wil weten wie de vader van het kind is.In maart en april vorig jaar wonnen zes verschillende mannen evenveel online veilingen om seks met de vrouw te hebben. De vrouw kende de mannen alleen bij hun online namen. Toen de vrouw wist dat ze zwanger was, wilde ze weten wie van de zes mannen de vader van het kind is.

De vrouw vroeg aan de veilingsite de contactgegevens van de zes winnaars. De veilingsite weigerde deze vertrouwelijk gegevens aan de vrouw te verstrekken. De vrouw besloot daarop om naar de rechter te stappen. Deze heeft besloten het recht van een kind om te weten wie de vader is, zwaarder weegt dan het recht op privacy.

De vrouw wil dat alle mannen een DNA-test doen. Indien ze dit weigeren dan wil de vrouw opnieuw naar de rechter stappen om een DNA-test af te dwingen.

De rechter weigert de naam en de leeftijd van de vrouw bekend te maken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord