abonneren

OnePlus One vandaag zonder invite te bestellen

De OnePlus One is vandaag 2 uur lang te koop zonder invite. Van 20.00 tot 22.00 Nederlandse tijd kan iedereen de telefoon bestellen - mits de servers het volhouden.

OnePlus, het Chinese bedrijf achter de OnePlus One, verkoopt de illustere telefoon normaal alleen als je een invite hebt. Die zijn te krijgen via andere kopers die het toestel eerder hadden aangeschaft, maar ze zijn wel zeldzaam. Mede om die reden is te telefoon slechts een paar honderdduizend keer verkocht.

Dat neemt niet weg dat de OnePlus One een waanzinnig populair toestel is. De smartphone heeft namelijk dezelfde specificaties als toptoestellen als de Galaxy S5 of de iPhone 6, maar kost slechts 300 euro.

Invites

OnePlus voert wel vaker acties uit waarbij het mensen de telefoon laat kopen zonder invite, maar dat ging niet altijd even soepel. De servers raakten toen vaak overbelast en gebruikers konden niet altijd inloggen. Of het vanavond wel lukt, is dan ook maar de vraag. Mocht je echter interesse hebben in het toestel, dan kun je terecht op de website van OnePlus.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: invite, Oneplus Two

Nieuws headlines

Laatste reactie