abonneren

OnePlus komt goedkope variant van OnePlus One

OnePlus brengt nog dit jaar twee nieuwe smartphones uit. Naast de opvolger van de OnePlus One (de OnePlus Two) komt het bedrijf ook met een goedkopere variant van de eerste OnePlus One.
Dat zegt de oprichter van het Chinese bedrijf tegen Bloomberg. Daarin zegt Carl Pei dat de OnePlus Two nog dit jaar moet uitkomen. Het bedrijf zegt al maanden dat het met dat toestel komt, maar wil nog geen release-datum noemen. Ook over de prijzen en specificaties wil het bedrijf niets kwijt.

Invite

Pei wil in het interview wel kwijt dat het toestel net als de OnePlus One op basis van een invite-systeem wordt verkocht. Daarmee moet je een speciale uitnodiging krijgen van een anderegebruiker die het toestel al eens heeft gekocht.

Light-variant

Naast de OnePlus Two wil het bedrijf ook een 'light'-variant maken van de OnePlus One. Het zou daarbij gaan om een goedkopere variant die minder goede specificaties heeft. Ook daarover wil Pei nog niets zeggen. Beide telefoons moeten wel 'nog dit jaar' uitkomen, waarschijnlijk in het derde kwartaal.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Oneplus Two

Laatste reactie