Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

OndernemersPC: voor wie het zelf niet weet?

PC's en notebooks met een keurmerk "OndernemersPC" zijn via meer dan 100 resellers landelijk verkrijgbaar. De Stichting OndernemersPC presenteerde het keurmerk in maart. Het keurmerk wordt gegeven aan apparaten met soft- en hardware die voldoen aan de eisen voor kleinzakelijke computergebruikers.Dit keurmerk is kennelijk nodig om ondernemers te verlossen van het probleem dat ze een pc aanschaffen, die niet blijkt te voldoen aan de eisen die er door voor zakelijk gebruik aan worden gesteld.

Met het keurmerk OndernemersPC worden risico's op dit gebied zoveel mogelijk vermeden. De OndernemersPC is de juiste keuze voor ondernemers en deze wetenschap neemt zorgen weg. Het keurmerk biedt ondernemers houvast om op eenvoudige wijze tot de beste keuze voor een nieuwe PC te komen. PC's uitgerust met het keurmerk voldoen aan de eisen die ondernemers stellen op het gebied van hard- en software tegen de laagst mogelijke prijs.

De Stichting OndernemersPC wordt gevormd door vertegenwoordigers van hard- en softwarefabrikanten en retailorganisaties. De Stichting biedt ondernemers in de kleinzakelijke markt (tot vijf PC's, maximaal tien werknemers) een keurmerk dat helpt bij het kiezen van de juiste PC: OndernemersPC.

De Stichting OndernemersPC is momenteel in gesprek met diverse Nederlandse systeembouwers over assemblage en verkoop van computers met het keurmerk. Alternate is de eerste Nederlandse systeembouwer die zich heeft aangesloten bij de Stichting en heeft de afgelopen maanden reeds diverse computers gebouwd en verkocht die voldoen aan de OndernemersPC-norm.

Naast Alternate bestaat de Stichting OndernemersPC uit de volgende deelnemers: Acer, Dell, Fujitsu, Lenovo, Microsoft, NLCW en Toshiba. Dit aantal zal in de nabije toekomst verder worden uitgebreid.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie