abonneren

Onbekend product met iOS 4.1 duikt op

In de code van de iOS 4.1-bèta zijn verwijzingen opgedoken naar toekomstige producten. Al eerder gaven we aan dat de iPhone twee nieuwe revisies krijgt, maar er wordt nu ook gesproken over een gloednieuwe iPod touch en een nog onbekend product.De iPhone krijgt in januari vermoedelijk een kleine update, in verband met de antenne.
En tegelijkertijd komt er een CDMA-variant uit voor provider Verizon. Dat zouden de twee nieuwe iPhone-modellen moeten zijn. iProd2,1 lijkt een update voor de iPad te zijn -- onze gok is een model met camera aan de voorzijde voor FaceTime en misschien een Retina Display.

Interessant is de verwijzing naar iPod4,1. Dit zou slaan op een compleet nieuwe iPod touch (4G). Dat is in lijn met de gelekte foto's op het internet van een iPod touch-behuizing met uitsparing voor een camerasensor. Ook zou deze iPod touch 4G hetzelfde Retina Display als de iPhone 4 krijgen. 

Het meest intrigerende product heeft alleen de verwijzing 'unknownHardware' en het product-ID 20547 meegekregen. Zou dit de langverwachte Apple TV (iTV) op iOS zijn? Het begint er wel steeds sterker op te lijken. Apple presenteert normaliter zijn nieuwe iPod-lineup in september, dus over uiterlijk een maand zullen we het weten...

AppleInsider

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: