abonneren

OLPC-actie 'Give One, Get One' gestart

Het 'One Laptop Per Child'-programma is gestart met zijn actie waarbij mensen die een OLPC-laptop kopen er tegelijk eentje kopen en weggeven aan een kind in een arm land. Op dit moment kunnen alleen mensen in de VS en Canada meedoen aan de actie. De totale prijs voor de twee laptops is $399, waarvan $200 belastingaftrekbaar is.

Indien u de komende feestdagen een OLPC-laptop aan uw kind kado wil geven - en u hebt goede vrienden in de VS of Canada - dan moet u wel snel zijn. De actie loopt nog maar vijftien dagen; tot 26 november aanstaande.

Klanten die meedoen aan de actie krijgen als bedankje een jaar lang toegang tot de HotSpots van T-Mobile. Deze toegang kost normaal ongeveer $350. HotSpot-lokaties zijn er onder andere in StarBucks, Borders, hotels en rond vliegvelden. Een complete list van T-Mobile's HotSpots vindt u hier.

Bijna 400 dollar voor een laptop met maar 1GB aan Flash-geheugen, een klein 7,5-inch beeldscherm en weinig RAM lijkt veel. Maar het idee achter de actie is niet dat u op zoek bent naar een goedkope laptop voor de feestdagen, maar dat u een kind in een arm land de kans wil geven op een betere toekomst. Dan is $400 natuurlijk maar een schijntje.


Website: www.laptopgiving.org

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie