abonneren

Oki komt met kleurenlaserprinter op a3-formaat

Oki introduceert zijn naar eigen zeggen kleinste en goedkoopste A3-formaat laserprinter de Oki C8600. De printerfabrikant ziet voor A3 kleurenlaserprinters een groeimarkt en verwacht in dit segment een groei van 40%. De belangstelling voor en het gebruik van kleur neemtnog steeds toe, ook voor grotere formaten.De nieuwe C8600 is maar 5 cm breder en 3 cm langer dan Oki’s vergelijkbare A4 kleurenlaser, de Oki C5850. Dit betekent dat hij zeer compact is en er al gauw een plaatsje op het kantoor voor te vinden is.
De introductieprijs voor deze printer in de eenvoudigste uitvoering is €1999 en Oki levert op al zijn printers 3 jaar garantie.

Oki gebruikt in de de nieuwe printer zijn beproefde in-line led technologie met een recht papierpad, dat garant staat voor uitstekende printkwaliteit en storingsvrije werking. De C8600 print op A6 tot A3 formaat op papier tot 200 gram. Ook banners met een lengte van 1,20 m worden probleemloos door deze printer bedrukt.  Dankzij de ‘High Definition’ kleuren en ‘Photo Enhance’ techniek zijn ook fotoafdrukken bijzonder fraai.

A3 printers waren tot nu toe vooral monochrome laserprinters of kleuren inkjetprinters. De nieuwe Oki printer kan zich zowel in afmetingen als met de kosten meten met de monochrome A3 laserprinters en claimt dat de kleurenafdrukken ook goedkoper zijn dan die van inkjetprinters. In elk geval zijn ze sneller en hoeven ze niet te drogen.

www.oki.nl

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie