abonneren

Officiële website Unreal Tournament 3 gelanceerd

Het lijkt er op dat het dit jaar echt gaat gebeuren. Het derde deel van de game Unreal Tournament is bijna af. Om ons alvast warm te maken, is deze week de officiële site gelanceerd en heeft ontwikkelaar Epic een aantal nieuwe screenshots uitgebracht.Unreal Tournament 3 werd voor het eerst getoond tijdens de E3 vorig jaar.
De gameplay en de graphics - de demo maakte gebruik van twee GeForce-kaarten in SLI-modus - maakten een grote indruk op de aanwezige toeschouwers.

Gelijk met de lancering van de site heeft ontwikkelaar Epic ook een aantal nieuwe screenhots uitgebracht. De screenshots laten goed zien waarom het binnenkort interessant wordt om een high-end DirectX10 grafische kaart aan te schaffen, hoe duur die misschien ook mag zijn. De nieuwe screenshots zijn wel aangepast zodat ze er goed uitzien wanneer ze afgedrukt worden in een tijdschrift, maar desondanks laten ze goed zien hoe mooi UT3 er uit gaat zien. UT3 zal waarschijnlijk een van de nieuwe games zijn die als graadmeter gebruikt gaat worden voor benchmarks

Website: unrealtournament3.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: