abonneren

Office Mobile 2010 bèta voor Windows Mobile

Behalve dat de publieke bèta van Office 2010 beschikbaar is, is er ook een bèta versie van Office Mobile 2010 voor de Windows Mobile telefoons. Met een Windows Phone is het daarmee ook mogelijk om de nieuwste Office Mobile-toepassingen uit te proberen.Office Mobile is bedoeld voor de nieuwste Windows Mobile 6.5 maar werkt ook op de oudere Windows Mobile 6.0 en 6.1. Geen wonder dat deze week de Market Place voor Windows Mobile ook is geopend voor de ouder 6.x versies. Nu kan iedere Windows Mobile 6.x telefoon de nieuwe Office uitproberen.
Vereist is wel de beschikbaarheid van Touch. Telefoons zonde aanraakscherm zijn hebben pech. De Office Mobile 2010 is in staat om een verbinding met het nieuwe SharePoint te onderhouden voor het uitwisselen van Office-bestanden.

De oorspronkelijk op de telefoon aanwezige versie van Office Mobile zal wel worden verwijderd. De testversie van Office Mobile 2010 zal wel per 5 april 2010 worden geblokkeerd, waarna u de oude versie van Office Mobile opnieuw moet installeren.

Download de Office Mobile 2010 via Marketplace

Bron: RedmondPie

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: