abonneren

Office 365 bèta van start

Na een besloten testperiode is vandaag de openbare bèta van Office 365 van start gegaan. De nieuwe clouddienst van Microsoft bundelt gehoste versies Exchange, Lync en Sharepoint en is de opvolger van de Business Productivity Online Suite.

Voor zelfstandigen en mkb moet Office 365 een alternatief worden voor Google Docs. Voor een maandbedrag vanaf € 6,25 (inclusief btw) krijg je de beschikking over e-mail, communicatie, Office Web Apps en websitehosting. De bèta was aanvankelijk niet voor Nederland beschikbaar, maar met ingang van vandaag kun je je registreren op de website van Microsoft. De eerste groep gebruikers die zich al had aangemeld vóór vandaag krijgt als eerste toegang; aanmeldingen van vandaag en later volgen binnenkort.

In februari organiseerden we een prijsvraag naar aanleiding van onze videopreview van Office 365. Vijf gelukkige lezers hebben een Samsung Omnia 7 smartphone gewonnen. Ze vertellen over hun ervaringen met de telefoon en de bèta van Office 365 op onze speciale Office 365 discussiepagina. Wil je ook je ervaringen delen of heb je een vraag voor Microsoft? Plaats dan een bericht op de discussiepagina waar ook medewerkers van Microsoft reageren.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie