abonneren

Office 2016 voor Mac OS uitgebracht

Microsoft heeft Office 2016 voor Mac OS uitgebracht. De nieuwe versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote zijn beschikbaar voor iedereen op OS X met een Office 365-abonnement.
Dat meldt Microsoft op zijn eigen blog.

Office 2016 bevond zich tot voor kort nog in de b├Ęta-fase, maar is nu officieel beschikbaar. De vorige versie was al wel gratis te gebruiken als preview-versie.

Uiterlijk

De nieuwe Office lijkt qua uiterlijk erg veel op die van Windows, met grote menu-structuren die minimalistisch zijn weergegeven. De apps zijn echter aangepast voor de Mac. Zo wordt fullscreen ondersteund en kunnen de apps prima draaien op retina-displays.

Office 365

Het is alleen nog maar mogelijk het Office-pakket te downloaden wanneer je een abonnement hebt op Office 365. Wie dat niet heeft, moet nog even wachten. In september komt de definitieve versie uit waarmee je de programma's ook zonder abonnement kunt downloaden.

2011

Een update voor Office voor Mac OS was geen overbodige luxe. De laatste keer dat het kantoorpakket werd vernieuwd was in 2011.

Als je een Office 365-abonnement hebt, kun je het kantoorpakket downloaden via Office.com. Als je een Office-abonnement hebt via het werk, kun je terecht op deze pagina.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: Office 2016, Mac OS

Laatste Vacatures