abonneren

Office 2010 prijzen bekendgemaakt

Een dag voor de officiƫle aankondiging op de CES door Microsoft opperhoofd Steve Ballmer, van het komende Microsoft Office 2010, heeft Microsoft bekendgemaakt welke versies van Office 2010 er komende maand juni zullen uitkomen.Het is naast de aanschaf van een fysieke cd in een doos ook mogelijk alleen een keykard te kopen met een licentie.
Met deze licentie mag Office maar op één computer geïnstalleerd worden. De cd-versie mag ook op een tweede pc geïnstalleerd worden.

Office 2010 zal in vier varianten te koop zijn:
- Home and Student: bevat Word, Excel, Powerpoint en OneNote voor $149 of $119 voor de product key.
- Home and Business: voegt hier Outlook aan toe en kost: $279 of $199 voor alleen de key.
- Office Professional: bevat daarbij nog Publisher en Access voor: $499 of $349 voor de product key
- Office Professional Academic heeft dezelfde samenstelling als Professional en zal alleen via universiteitsboekhandels te koop zijn voor $99.

Alle edities bevatten ook de Office webtoepassingen waar al zo veel van verwacht wordt. Kopers van een nieuwe pc zullen vaak een probeerversie, de "Starter editie" op hun pc aantreffen en kunnen met de aanschaf van een product key volstaan voor het definitieve gebruik. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend maar zijn naar verwachting ongeveer gelijk aan de dollarprijzen in euro's.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: