abonneren

Obama gaat de VS wekelijks toespreken op YouTube

De aankomende President van de VS Barack Obama gaat meer dan zijn voorganger de moderne technologie gebruiken om draagvlak te kweken onder de bevolking.Obama gaat wekelijks een presidentiële toespraak houden op Google's videodienst YouTube. Elke zaterdag, nadat de toespraak live is uitgezonden op de radio, kunt u achter de computer kruipen voor een inspirerende toespraak. Obama zal in de wekelijkse filmpjestevens vragen beantwoorden van kijkers en interviews geven.
Alle filmpjes kunt u ook bekijken op Obama's officiële website change.gov. Obama laat ook weten dat wanneer hij President is, hij een officieel YouTube-kanaal start.

Veel Amerikanen vinden het goed dat Obama het internet gebruikt om de regering toegankelijker te maken. Sommige Amerikanen vinden echter dat Obama gewoon het land moet regeren en zich niet moet bezighouden met allerlei technische speeltjes.

Bush wil niet onderdoen voor zijn opvolger. De website whitehouse.gov heeft sinds kort een RSS-feeds, podcasts en videoclips van persbijeenkomsten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie