abonneren

nVidia lost probleem met nForce 680i-chipset op

nVidia heeft al jaar en dag problemen met de serial ata. De nForce 4 had last van een bug waardoor gegevens corrupt konden raken, de nForce 680i blijkt hetzelfde probleem ook te bezitten. Gelukkig is nVidia er ditmaal snel bij om het probleem te fixen.Vlak na de introductie van de 680i verschenen er verhalen over dat sata-drives en raid-arrays te kampen hadden met corrupte data. nVidia heeft het probleem onderkend en heeft zelfs al een fix uitgebracht in de vorm van nieuwe (beta) bios-versies. In het bios is de raid-code aangepast.
Wie helemaal op veilig wil spelen wacht nog een paar dagen tot alle fabrikanten nieuwe final-versies voor hun biossen gereed hebben.

The Inquirer

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord