abonneren

Nu ook virtuele drugs te koop in virtuele wereld

Het moet niet gekker worden. Je kan je in de virtuele wereld niet alleen te buiten gaan aan virtuele seks en virtueel makelaartje-spelen, maar je kan nu ook virtueel stoned worden. In de virtuele wereld Red Light Center kunnen 'gebruikers' nu voor het eerst virtuele drugs kopen en nuttigen.De drugs zijn te koop in het spel via virtuele nachtclubs, hotels, bioscopen en smartshops.
Red Light Center staat volgens de ontwikkelaars op de tweede plaats van meestbewoonde virtuele werelden, net achter Second Life. De wereld is alleen te betreden door mannen en vrouwen die ouder zijn dan 18 jaar.

Wanneer een speler bijvoorbeeld de virtuele winkel Merlin's Cafe binnengaat dan vindt hij daar een breed assortiment hookahs (waterpijpen). De virtuele personage van de speler kan de waterpijp gebruiken om drugs te roken, waarna de speler de sensatie kan meemaken hoe het is om stoned of high te zijn. Door meer drugs te gebruiken, worden de effecten sterker. Volgens de ontwikkelaars van Red Light Center zeggen gebruikers dat de effecten van de virtuele drugs zeer realistisch zijn.


Bron: vnunet.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: