Nu kan iedereen geld verdienen met YouTube filmpje

Google breidt zijn YouTube partnerprogramma uit naar het grote publiek. Nu kan iedereen geld verdienen met een YouTube filmpje mits het filmpje de moeite waard is natuurlijk.In 2007 is het YouTube partnership programma ontstaan om populaire gebruikers de mogelijkheid te bieden om geld te verdienen met hun videos op YouTube. Deze mogelijkheid bleef beperkt tot productieve gebuikers die regelmatig video's produceerden die een groot publiek bereiken. Zo hebben een aantal van hen al duizenden dollars per maand verdiend.

Nu wordt deze mogelijkheid uitgebreid en kan iedereen wat verdienen. Ook gebruikers die een incidentele hit hebben kunnen daar nu van profiteren. Dit geldt voor alle gebruikers die veel belangstelling genereren, mits ze zich houden aan de YouTube regels.

Wie de mogelijkheid voor het meedelen in de opbrengst heeft aangevraagd krijgt automatisch bericht als een video hiervoor in aanmerking komt. Wanneer u daarmee instemt zal YouTube advertenties verkopen op de pagina naast de video.

Via Google Blog

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: