Technologie de kou in voor 3FM Serious Request

We plaatsen op PCM eigenlijk nooit berichten over een sponsoractie, maar met de feestdagen en 3FM Serious Request in het vooruitzicht maken we een uitzondering. De uitgever van PCM, Reshift Digital, ondersteunt namelijk het Whizpr-team met de Noordkaap-challenge om zo geld op te halen voor kinderen in oorlogsgebieden.

De redactie van PCM heeft regelmatig te maken met pr-bureau's en Whizpr is er daar één van. Zij helpen ons met contacten met bedrijven, aanvragen van testproducten, of het beantwoorden van vragen die we hebben. Twee weken geleden kregen we het verzoek om Whizpr in het kader van Serious Request te sponsoren. Onder de noemer van de Noordkaap Challenge rijden teams naar het topje van Scandinavië om het goede doel te steunen. Dit jaar wordt er geld opgehaald om kansarme jongeren in oorlogsgebieden als Syrië en landen in Centraal-Afrika een toekomst te bieden.

Het doel is niet om hier een mooi stuk over Whizpr of haar klanten te schrijven. PCM (en andere Reshift-titels) werken onafhankelijk, maar we dragen deze actie een warm hart toe en besloten daarom een handje helpen.

Wij steunen Whizpr dan ook graag en wensen hen veel succes met deze uitdaging. Daarnaast willen we natuurlijk weten hoe producten als telefoons, laptops en speakers het gaan doen bij temperaturen van -30 :)

Meer weten of ook een bedrag doneren aan Serious Request? Dat kun je doen op de speciale site.

Geschreven door: wdiemer op

Category: Reportage, Algemeen

Tags: #fm, serious request