abonneren

Nokia C3 is goedkoopste Qwerty-telefoon ooit

Nokia introduceert in Europa drie goedkope telefoons voorzien van een volledig toetsenbord. De toestellen zijn vooral bedoeld voor het gebruik van sociale netwerken, chat en e-mail.Eerdere toestellen van Nokia, de E71 en E63, zijn bijzonder populair en bewijzen de belangstelling voor telefoons met een volledig qwerty-toetsenbord.
Door nu toestellen met toetsenborden uit te brengen in een populaire prijsklasse, hoopt Nokia een groter publiek aan te spreken. Het betreft de C3, C6 en E5.

De C3 is de goedkoopste telefoon met een qwerty-toetsenbord. Het is weliswaar geen echte smartphone, maar heeft wel Wifi, een 2 MP camera een 2,4-inch scherm en een slot voor een 8GB microSD-kaart. De C3 wordt compleet met de Opera Mini browser, samen met Ovi mail en chat programma's geleverd. De verwachte verkoopprijs is € 90.

De C6 en E5 zijn Symbian-smartphones. De C6 heeft een uitschuifbaar toetsenbord en de E5 een vast toetsenbord. Beide toetstellen bieden gratis navigatie via Ovi-Maps. De C6 gaat ongeveer €220 kosten en de E5 iets van €180. De op de laatste zult u nog tot het einde van het jaar moeten wachten.

 

 

 

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie