abonneren

Nokia Booklet 3G gaat € 699 kosten

Nokia's eerste netbook, de Booklet 3G, komt naar Europa. Vanaf 22 oktober zal de Booklet 3G in Duitsland verkocht worden in combinatie met een abonnement van O2. Maar het is maar de vraag of de consument hier warm voor gaat lopen: de Booklet 3G gaat maar liefst € 699 kosten.Bij de introductie hintte Nokia er al op dat de Booklet 3G in combinatie met een mobiel internetabonnement verkocht zou gaan worden. Op die manier zou de consument niet de losse verkoopprijs van €699 voorgeschoteld krijgen, maar deze prijs in termijnen afbetalen.
Dat blijkt nu uit een advertentie van O2: in Duitsland is de Booklet 3G te koop voor € 249 plus een tweejarige maandelijkse aflossing van € 20. Op deze manier komt het totaalbedrag zelfs nog iets hoger uit, op € 729. Hier zit geen internetabonnement bij inbegrepen, dat kan los aangeschaft worden voor nog eens € 25 per maand.

Het is maar de vraag of de consument warmloopt voor een netbook met zo'n hoge prijs. De specificaties zijn niet bijzonder: een Atom Z530-processor, 10-inch display, 120 GB harde schijf en wifi. Alleen de geïntegreerde gps-ontvanger en lange accuduur verheffen de Booklet 3G boven de massa.

Tweakers.net

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: