abonneren

Nog meer nieuws van Canon

We beloven het, hierna houden we op met nieuws over Canon! Maar de herfstcollectie van de fabrikant bestaat uit nog meer dan alleen de Pixma printers en de G11. Ook andere camera’s, camcorders en een compacte fotoprinter zijn binnenkort beschikbaar. Naast de PowerShot G11, blinken in het camera-assortiment eveneens de PowerShot S90 en de IXUS 200 IS uit. Zoals d G11, beschikt ook de S90 over een dubbel anti-ruis systeem, waardoor je betere foto's maakt bij slechte lichtomstandigheden. Handig! Daarnaast is dit apparaat volledig handmatig te bedienen.
Deze modellen zijn geschikt als tweede camera voor de professional of voor de fervente fotoliefhebber. De IXUS 200 IS is bijzonder vanwege zijn 24 mm groothoeklens en touchdisplay. Bladeren in je collectie en zoomen doe je zoals bij een iPhone. Het apparaat is in vrolijke kleuren beschikbaar en is daarmee een leuk hebbeding.

Nieuwe camcorders zijn de Legria HF21 en de HF22. Beide hebben een Video Snapshot-functie waarmee je fragmenten opneemt van vier seconden. Lijkt kort, maar is prima om er volgens een langere film van te maken. Eveneens handig is de ingebouwde dynamische optische beeldstabilisator, zeker als je zelf in beweging bent.

Tot slot is er ook een nieuwe Selphy, Canon's compacte fotoprinters, en wel de ES40. Deze onderscheidt zich vooral van haar voorgangers door de stembegeleiding in zeven talen. Zo vertelt de printer je wanneer de inkt op is. Het apparaat heeft een functie waarmee je foto's automatisch opgelapt worden, zoals ruis verminderen en de belichting aanpassen. Ja ja, de fabrikant stelt gebruiksgemak voorop.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie