abonneren

Nog meer gratis software in Zevenhuizen

Afgelopen zaterdag haalde Zevenhuizen de pers in Nederland omdat de inwoners een gratis versie van Microsofts Windows 7 kregen uitgereikt. Maar Microsoft was niet het enige bedrijf dat voor Sinterklaas speelde. Ook Kaspersky toog, ludiek meeliftend op alle publiciteit, naar Groningen. Medewerkers van Kaspersky Lab Benelux vertrokken vrijdag 16 oktober, één dag voor de Windows 7 primeur, in alle vroegte naar Zevenhuizen om daar de straten met onder andere Kaspersky ballonnen groen te kleuren.
Iedere inwoner die een pc of laptop in huis had, ontving een pakket voor een jaar lang gratis Kaspersky Internet Security 2010 ter waarde van € 39,95.

De inwoners van Zevenhuizen reageerden enthousiast. Reden voor Dick Gehéniau, Managing Director van Kaspersky Lab Benelux, om te zeggen dat dit niet het laatste dorp zal zijn dat verrast zal worden verrassen met gratis antivirussoftware van Kaspersky.

Kaspersky moet wel nattigheid voelen nu Microsoft zijn antivirusprogramma Security Essentials, gratis beschikbaar stelt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord