abonneren

Nirvana-bassist kan eigen nummer niet spelen

Hoewel iedereen bij Nirvana meteen denkt aan Kurt Cobain, liepen er ook nog twee andere getalenteerde muzikanten rond: Dave Grohl en Krist Novoselic. Die laatste kreeg het idee om anno 2009 voor old times sake eens zijn eigen nummers te checken in Rock Band. Conclusie: hij kon zijn eigen baslijn niet meer volgen!Toen Novoselic in een winkelcentrum een Rock Band-demonstratiemodel zag, kon hij het niet laten om nog even de oude glorietijd te laten herleven. Hij bladerde door de tracklijst totdat hij een eigen nummer tegenkwam, In Bloom. "De baslijn van dat nummer ken ik nog heel goed.
Maar toen ik de controller beethad, lukte het me niet om die goed te bedienen. Ik slaagde er niet in om mijn eigen basloopje bij te houden."

Vervolgens gaf hij de gitaarcontroller aan een jochie naast hem - en die liet vervolgens de ouwe hark eens zien hoe je gitaar moest spelen! De Nirvana-bassist was onder de indruk en vond het extra grappig omdat dat het jochie niet eens door had dat de rockster die hij na liep te spelen, naast hem stond.

Via Pu.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: