abonneren

Nintendo: Wii krijgt géén harde schijf

Hoewel veel Wii-gebruikers al tijdenlang speculeren over een Wii-harde schijf, blijft Nintendo ontkennen dat het plannen in deze richting heeft. Nintendo ziet het nut van een harde schijf niet in, ook niet voor de opslag van virtual console-spelletjes.Eén van de zwaktes van de Wii is het beperkte interne geheugen van de console. Via sd-kaartjes is het geheugen uit te breiden. Nintendo denkt dat sd-kaartjes een afdoende oplossing zijn voor de ruimtevretende Virtual Console-spellen. De gamesfabrikant denkt niet dat mensen alle spellen ten aller tijde willen bewaren in het geheugen.
"Wanneer je even genoeg van het spel hebt, dan wis je het gewoon. Wil je het weer spelen, dan download je het spel opnieuw. Je hebt er toch al voor betaald." De kans op een harde schijf lijkt daarmee miniem. Ook over een andere mogelijkheid, namelijk het aansluiten van externe usb-schijven via de usb-poort, laat Nintendo zich niet uit.

X-bit Labs

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord