abonneren

Nintendo Wii in prijs verlaagd

Het zat eraan te komen. De nieuwe Wii komt in 2012 uit, dus de bestaande Wii wordt in prijs verlaagd. Het gaat om een pakket met een wit Wii-systeem, Wii-afstandsbediening Plus, een Nunchuk, Wii Wheel en een exemplaar van het populaire Mario Kart Wii.

Verkoopprijzen wil Nintendo niet noemen voor het nieuwe Mario Kart Wii Pack, maar Game Mania in Amsterdam verwacht dat het pakket voor 180 euro verkocht gaat worden. De Wii voordeelbundels kosten nu rond de 199,99 euro (Bol.com), maar daar zit geen Wii Wheel bij. In de VS zal het Mario Kart Wii Pack voor 149 dollar over de toonbank gaan.

Op 20 mei worden ook bestaande gametitels in bundels scherper geprijsd. Het gaat om het bestaande Wii Sports Resort Pack en spellen in de Nintendo Selects-reeks. Deze reeks bestaat uit Wii Sports, WarioWare: Smooth Moves, Mario Strikers Charged Football en Animal Crossing: Let’s Go To The City.

Verwacht wordt dat Nintendo tijdens de grote gamebeurs E3 in Los Angeles in juni de Wii 2 zal aankondigen. Van de Wii zijn er inmiddels al 86 miljoen verkocht.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie