Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Nieuwe versie van Skype, niet op Windows Mobile

Skype heeft een update van de nieuwste versie 4.2 uitgebracht van het online telefoon- en chat-programma. Deze versie fixt een aantal problemen en voegt wat nieuwe functionaliteit toe. Vrijwel gelijkertijd heeft Skype de uitvoering voor Windows Mobile ingetrokken.Of dit iets met elkaar te maken heeft weten we niet.
Maar website Neowin meldt dat Skype stopt met de ontwikkeling van Skype voor Windows Mobile. Ook zijn de downloads van de bestaande Windows Mobile versie verwijderd. De reden is dat de Windows Mobile Skype-client niet meekomt met de kwaliteit van de Skype-client voor de iPhone- en Symbian-gebruikers. Skype wil de best mogelijke gebruikerservaring bieden en Windows Mobile voldoet niet aan die verwachtingen.

Al met al een beetje verwarrend want er is niet echt een reden om de huidige versie in te trekken. De meeste gebruikers zijn tevreden met de werking van de huidige Skypetoepassing voor Windows Mobile. De exacte reden is dan ook onduidelijk. Vermoed wordt dat er wel een versie voor Windows Mobile 7 in ontwikkeling is. Wie Skype nu al op zijn Windows Mobile telefoon geïnstalleerd heeft kan deze voorlopig gewoon blijven gebruiken.

Voor de iPhone, Symbian en PC-gebruikers is er nu de nieuwe versie 4.2. Deze heeft nieuwe en verbeterde functionalteit als:
* hd 720p videobellen,
* Skype Access, voor het betalen per minuut met Skype Credit via Wifi
* Kwaliteitsbewaking,
* Verbeterde import van contacten,
* Doorverbinden, eenvoudig doorzetten van een gesprek een ander,
* Ondersteuning voor Windows 7,
* Verbeterde videokwaliteit bij lage bandbreedte

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie