abonneren

Nieuwe versie AIM werkt ook onder Vista

AOL brengt deze week de eindversie uit van AIM 6.1. De belangrijkste verbetering in de nieuwe versie is de ondersteuning voor Windows Vista. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen.
AOL komt ook met een nieuwe versie van zijn AOL Web Mail-client.

Behalve ondersteuning voor Vista heeft AIM 6.1 ook een aantal nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om instant-messaging en sms-berichten offline te versturen wanneer een AIM-buddy uitlogt, nieuwe manieren om de Buddy-lijst aan de desktop te koppelen (docking) en nieuwe manieren om kleuren te selecteren. Gebruikers kunnen in versie 6.1 ook hun andere AOL-accounts zien bovenaan de Buddy-lijst. Een gebruiker kan verschillende ‘away'-berichten en ‘zichtbaarheid'-opties aanmaken voor elk van zijn AOL-accounts.

AOL Web Mail
AOL kondigt ook een update aan voor 'Cayman', de bètaversie van zijn AOL Web Mail-client. In navolging van Google en zijn Gmail-webdienst, gaat AOL geavanceerde im-functies toevoegen aan ‘Cayman'. Sinds 2004 heeft AOL Web Mail im-functies, maar met de nieuwe bètaversie kunnen gebruikers nu ook volledige chatgesprekken voeren binnen hun webbrowser.

De geüpdate versie van ‘Cayman' zal in de komende week naar betatesters worden gestuurd. AOL kon nog niet zeggen wanneer het uitgerolt wordt naar alle gebruikers.


Meer informatie: beta.aol.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie