abonneren

Nieuwe USB hubs van LaCie

LaCie introduceert twee nieuwe USB-hubs: de LaCie Core4 en de LaCie Core7, ontworpen door Sam Hecht. Net als de LaCie Little Disk hebben deze apparaten handige ingebouwde kabels die subtiel zijn weggewerkt.De LaCie Core4 heeft vier USB-poorten: drie externe USB-aansluitingen en een ingebouwde mini-USB-kabel. Het apparaat heeft de afmetingen van een luciferdoosje en is daarmee eenvoudig mee te nemen en handig om onderweg een extern apparaat mee aan te sluiten.

De LaCie Core7 biedt zes USB-poorten en één ingebouwde, uitrolbare mini-USB-kabel voor het aansluiten en opladen van mobiele toestellen. De LaCie Core7 heeft één USB-poort aan de bovenkant speciaal voor USB flash-schijven. De andere vijf poorten zijn op subtiele wijze aan de onderkant van het apparaat bevestigd en bieden ruimte te over om andere externe toestellen aan te sluiten. De LaCie Core7 biedt ook kabelgeulen die de kabels geordend houden.

De LaCie Core4 is verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw en oranje. De LaCie Core7 is verkrijgbaar in grijs. De LaCie Core4 kost 9,90 euro en de LaCie Core7 19,90 euro.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: